Våre referanser

Her kan du se noen av våre utførte prosjekt

Be om pristilbud

Kvalitetsarbeid siden 1998

Kolloen Service AS ble registrert som ENK i 1998, og som AS i 2014. Vi har hele veien utført arbeid innen bygg og anlegg, men utvidet vårt tjenestespekter innen rørlegging i 2019. 

Hva mener våre kunder om oss?

Her kan du lese noen av de fine tilbakemeldingene vi har fått gjennom årene. Vi jobber stadig med å opprettholde kvalitet, god kommunikasjon og godt håndverk til en hyggelig pris.

Rørlegger og elektriker

De kom til avtalt tid. Skiftet rør og la de opp på nytt sted,flyttet varmtvannsbereder til et annet rom, la opplegg til vaskemaskin i kjeller og fjernet de gamle rørene. Effektive, kjempebra jobb ble gjort til en god pris. Anbefales !

 

Renate, Elverum, 10. mars 2020

Forbedring av rørløp vaskerom

En liten jobb som ble utført på en ryddig og pålitelig måte. God kommunikasjon underveis og gode forklaringer på både utfordringen og jobben som ble gjort. For vi som ikke kan dette, ga det veldig trygghet i at jobben ble gjort på en god måte.

 

Martin, Vallset, 27. jan. 2021

Lage utleieleilighet i kjeller

Jeg fikk et grundig og svært ryddig prisoverslag i forkant, og faktura i etterkant sto i forhold til denne. Arbeidet ble raskt og ryddig utført, selv om oppstart ble litt forsinket. Arbeidet som ble gjort i forhold til å sage ut, sette inn, fore ut vinduer/dør og støpe utvendig trapp er jeg veldig fornøyd med. Jeg fikk gode råd underveis i prosessen og opplevde kommunikasjonen som god.

 

Tanja, Ottestad, 23. mars 2021

Ønsker tilbud på div rørarbeid

Kom til avtalt tidspunkt og utførte jobben profesjonelt!

 

Steffen, Gjøvik, 12. feb. 2021

Lage nytt vannledning

Helt fornøyd, albefale

 

Huu, Hamar, 8. juni 2021

Flytte røropplegg,legge gulv på våtrom

Super gjennomføring! Tilpasset seg vår fremdrift i renovering av hus, ga god informasjon og var generelt veldig hyggelig! Anbefales!

 

Stine, Ottestad, 30. aug. 2021

Bytte ut et skjøterør til kloakk fra hus

Flott herremann! Utførte jobben med glans til en god pris:) veldig fornøyd:)

 

Ronny, Ådalsbruk, 25. nov. 2020

Vvs-installasjon

En håndtverker til å stole på. Effektiv, pålitelig og dyktig! Stiller opp på kort varsel og følger opp avtaler! Vil garantert bruke ham videre!

 

Beate, Gjøvik, 3. okt. 2020

Ordne/bytte ut kran under kjøkkenvask

Kom til avtalt tid, tok seg tid til å se på et annet lite problem vi hadde, effektiv og hyggelig. Prisen ble også en del billigere enn først antatt. Anbefales.

 

Stefan, Ridabu, 21. sep. 2020

Opprette toalett i kjeller

Gjorde jobben til avtalt tid, kom med gode forslag og løsninger underveis. Prisen ble som avtalt. Kan anbefales!

 

Alf, Furnes, 10. juli 2020

Legge opp rør på vaskerom

Kom til avtalt tid, både på befaring og når jobben skulle gjøres. Meget fornøyd med resultat, pent utført arbeid! Virker som en som legger stolthet i faget.

 

Ole-Morten, Ottestad, 6. mars 2020

Drenering,stikkledning vann og avløp

Bra arbeid til avtalt god pris. Effektive, profesjonelle og hyggelige folk!

 

Richard, Hamar, 9. okt. 2019

Skifte av eldre varmtvannsbereder

Utskifting av varmtvannsbereder. God kontakt og rask kontakt på forhånd. Raskt og effektivt arbeid utført av god kvalitet. Til avtalt tid og angitt pris. Meget godt fornøyd og kan trygd anbefale de videre for denne type oppdrag.

 

Hermann, Hamar, 25. nov. 2019

Fundamentering av hushovd garasje 6,2 x 8,0 m.

Kolloen fundamenterte en garasje fra Igland. Han er punktlig, grundig og dyktig. Det dukket opp en del uventede komplikasjoner underveis. Han jobbet da kvelder for at fundamentet skulle være ferdig til avtalt tid, og jeg fikk fortsatt pris innenfor anbudskontrakten. Hvis jeg skulle trekke for noe, må det være at han var litt passiv da vi måtte bestille omlegging av kabler. Men det trekker ikke ned helhetsinntrykket. Anbefales!

 

Anja, Hamar, 4. aug. 2018

Drenering enebolig på ridabu

Per Ivar Kolloen startet drenering og isolering med Isodren rett før påske - da vi kom hjem fra påskeferie var han nesten ferdig (!), kun ett par meter gjensto. All overflødig masse var kjørt vekk og det så så fint ut som det kan etter en slik jobb. Holdt tidsavtaler og pris (reduserte endog prisen for noe som var tatt høyde for i tilbudet, men som viste seg unødvendig. Dette var gjort da vi fikk fakturaen fra ham. Vi er kjempefornøyde!!

 

Kai, Ridabu, 18. april 2016

Ønsker du å prate med oss?

Har du et oppdrag du trenger utført? Det kan være alt innen bygg, anlegg og rørleggertjenester. Kontakt oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss