Våre anleggstjenester

Ditt prosjekt er i trygge hender hos Kolloen Service

Be om pristilbud

Kvalitetsmessig anleggsarbeid

Kolloen Service er din profesjonelle samarbeidspartner innen anleggsarbeid. Vi utfører jobben etter alle forskrifter, og sørger for at dine ønsker blir ivaretatt gjennom en tydelig dialog gjennom hele prosjektet.

Ikon skilt på eiendom

Boligtomter

Skal du bygge nytt hus, eller sette opp garasje? Kolloen Service hjelper deg med alt fra utgraving av tomt til planering og klargjøring, slik at byggearbeidet kan settes i gang.

Ikon vann ut av ledning

Drenering

Trenger du hjelp med drenering? Vannskadet fasade kan være en dyr affære. Få jobben utført av kompetente fagfolk. Unngå råteskader i bygningsmassen! Vi drenerer i sammenheng med vannskader i grunnmur og nedre del av fasade, ved utvidelse av kjeller, eller ved rehabilitering og renovering.

Ikon snøbrøyter

Brøyting

I vintersesongen stiller vi opp med brøytebiler for håndtering av snø. Med vår maskinpark tar vi på oss små og store oppdrag, både på private oppkjørsler, gårdsplasser og offentlige veier.

Ikon gravemaskin

Grunnarbeid

Vi har lang erfaring med gravemaskiner og alt som kreves ved fagmessig utført grunnarbeid. Enten du trenger hjelp med graving av grøfter for legging av rør, graving av vei, eller grunnarbeid i forbindelse med ditt nybygg, hytte eller gårdsplass.

Ikon strøm

Stikkledninger

Kolloen Service utfører arbeid innen stikkledninger. Dette er vann-, kloakk-, internett- og strømledninger som forbinder en bygning med et offentlig eller privat hovedledningsnett i ditt område. 

Er det noe du trenger hjelp med?

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat rundt ditt prosjekt.

Kontakt oss