Rørleggertjenester i Brumunddal

Når du trenger en kvalifisert rørlegger til jobben

Be om pristilbud

Fagbrev og VVS-Fagmann

Alle våre rørleggertjenester utføres av en kvalifisert rørlegger med fagbrev. Vi er medlem av VVS-Fagmann, noe som vil si at du får en trygg og sikker installasjon, full reklamasjonsrett og godkjent dokumentasjon på jobben som blir utført. 

Ikon rør

Rørleggertjenester

Kolloen Service utfører i tillegg til bygg- og anleggstjenester kvalitetsmessige rørleggertjenester for kunder over hele Brumunddal. Vi utfører alt av tradisjonelle rørleggeroppgaver.

Dette kan blant annet innebære:

 

Lekkasjesikring
Varmtvannsberedere
Innvendig og utvendig rehabilitering
Nyinstallasjoner
Bytte av sanitærutstyr
Rådgivning
Service og kontroll

Ikon hus med rørleggerverktøy

Nyinstallasjon

Er du i gang med å bygge ny hytte eller ny bolig? Ta oss med på befaring! Vår rørlegger utfører fagmessige nyinstallasjoner. Vi sørger for at ditt nybygg får et solid og komplett rørteknisk anlegg, med gjennomtenkte løsninger og produkter av høy kvalitet. 

 

Vi gir deg gjerne en konkurransedyktig pris på jobben, og en tidsfrist som vil bli holdt! Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.

Ikon vannkran

Rehabilitering

Er det på tide å pusse opp? Dette er noe vi gjerne hjelper deg med!  Et utdatert og gammelt røranlegg kan raskt by på problemer dersom det ikke får den behandlingen det trenger. Rådfør deg gjerne med oss dersom du stadig opplever lekkasjer, dårlig lukt fra avløpsrør eller andre feil. 

 

Vi hjelper deg med å skape hjemmet du alltid har drømt om. Vi moderniserer rørteknisk utstyr og rehabiliterer slitte eller ødelagte deler. 

Har du behov for en erfaren rørlegger?

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss